Eladó Téglalakás, Budapest, XII. kerület

#213000093

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

245 millió Ft

Budapest, XII. kerület , Németvölgyi út
Alapterület:
271 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4. Emelet
Van
Gázkazán
Körpanoráma
2
Dupla komfort
Optikai
230 - 400 Volt
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

 

Igazi ritkaság a Németvölgyi úton!!! Kizárólagos megbízással a tulajdonostól, Eladó egy felső emeleti lakás, gyönyörű körpanorámával a városra, 271m2 hasznos lakóterülettel, 5 szobával, 3 fürdőszobával, 1 erkéllyel és 2 terasszal.
Külön szülői háló, fürdővel, gardróbbal, 2 gyerekszoba,hozzá kapcsolódó gyerek fürdővel, a felső vendég szint különálló lakrésszel, hálóval és fürdővel. Szauna és wellness előkészítés a vendég szinten. A két legfelső szintet a lakás uralja, másik lakás nincs, a lift oda érkezik, és nincs szomszéd sem. A lakáshoz tartozik 2 udvari autó beálló, mely a vételár részét képezi.

Az ingatlan szint ráépítéssel teljesen egyedi módon került kialakításra:
A gépészet a mai kor luxusának és zöld otthon technológiájának megfelelő, tetőn nagy teljesítményű napkollektorok kerültek elhelyezésre.
A burkolatok magas minőségűek, 4-5 helyen ( 10-15 M2) a falakat teljes méretben beborítva gránitlapokkal díszítették, a padlókon keményfa parketta van letéve, a fürdőszobai szaniterek és burkoló anyagok a luxust és a kiemelkedő minőséget tükrözik. A nappaliban egy egész fal 18 karátos arannyal díszített, és emiatt igazi fényűző hangulatot áraszt, miközben elegáns és nem tolakodó látványt ad az ott lakónak. Az összes belső és külső nyílászáró egyedileg gyártott fa, többkamrás szigetelt üveggel ellátott.
3 külön gardróbot építettek, melyek a szekrényeket helyettesítik, külön mosókonyha és háztartási helység is áll a tulajdonos rendelkezésére.
Várom a megtisztelő hívását!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Panellakás
Üzlethelyiség
Étterem, vendéglő, cukrászda